HERBA PRIMA JUS MATE 5 - Chosen VIDEO






MAIN product


JUS DIET MATE 5

Membantu mendapatkan berat badan idaman tanpa:

- kesakitan

- kelaparan

- senaman

- 100% semulajadi selamat

Merawat penyakit:

- kencing manis

- darah tinggi

- kemandulan

- lelah

- Gout

- Sendi

- kemurungan

- insomnia (sukar tidur)




DR-II

Merawat & menyembuh penyakit:

- Parut

- Jeragat

- Jerawat

- Dandruff

- Psoriasis

- Pigment Hitam

- Alahan Kulit(Eczema)

- Terkini Penyakit SLE

-Mencantikkan kulit & mampu mengatasi penyakit kulit kronik







GAIN 5

- menambah selera makan

- membina otot

- meningkatkan berat badan








Espresso XY

Menambah tenaga kelelakian tanpa kesan sampingan.

Diakui lebih power dan Terhebat Di Pasaran!







DOC-K

Membantu masalah sendi, urat dan saraf.

20g x 30 sachet
TESTIMONI


#############################################################

TESTIMONI JUS DIET MATE 5

Pn. Zie - sukar hamil

Saya baru cuba Jus Mate 5 selama sebulan. Selepas bermacam-macam cara untuk dapatkan second baby sejak 4 tahun lepas. Niat utama memang nak kurus, dan dapat turun dalam 5 kg dalam tempoh 30 hari ni. Dua hari lepas dapat tahu pregnant... so happy tak tau nak kata..
Pn. Rossaila - Kepenatan lepas bekerja

Kini, yang nyatanya bila saya ambil 1 peket Jus Mate 5 lepas kerja, badan saya jadi bertenaga sangat mampu buat exercise 1 jam lebih Jus Mate 5 buat saya rajin & aktif!
Cik Suzana - Obesiti 230kg

Dulu saya malu untuk keluar rumah. Nak bangun berjalan sendiri pun susah. Perlu bantuan ahli keluarga untuk bergerak. Kini saya dah boleh bergerak seperti orang lain, malah mula menambah pendapatan dengan menjadi pengedar Jus Mate 5.

#########################################################

En.Zulkifli

Sebelum



Selepas



Asalamualaikum wrt. wbt. dan salam sejahtera.

1. Nama saya Mohd Zulkifli Taib, umur 37 tahun, berasal dari Kuala Terengganu. Sejak dari kecil lagi berat badan saya lebih gemuk berbanding kawan-kawan saya yang lain dan berat badan saya semakin bertambah selepas kahwin sehingga mencecah 106 kg.

2. Bermacam ubat atau teh diet saya cuba amalkan tetapi berat badan saya tidak juga turun. Pada tahun 2007 saya nekad untuk diet iaitu tidak makan nasi selama 4 bulan. Saya cuma mengambil minuman bijirin sewaktu pagi, tengahari dan malam. Hasilnya berat badan saya hanya berkurangan sebanyak 7 ke 8 kg sahaja. Diet saya ini berterusan sehingga Hari Raya Aidil Fitri tahun 2007. Selepas itu saya mula makan semula dan hasilnya berat badan saya bertambah kembali sehingga 103kg. Manakala pinggang seluar saya bersaiz 44 inci.

3. Saya berasa amat risau dengan berat badan yang semakin bertambah kerana bimbang jika mendapat penyakit kencing manis atau darah tinggi.

4. Alhamdullilah saya terbaca berita tentang Jus Diet Mate 5 melalui akhbar-akhbar dan juga halaman web. Akhirnya saya membuat keputusan untuk menggunakanya. Oleh kerana sudah biasa dengan diet jadi saya tidak mengalami masalah untuk mengamalkan minum jus ini. Semasa mengamalkannya minum jus ini memang saya sentiasa bertenaga dan tidak merasa lapar. Selera makan juga menjadi kurang. Saya juga ada buat senaman atau pergi gym 3 ke 4 kali seminggu. Cuba nak bina otot, tak nak bagi mengeleber.

5. Saya mula meminum Jus Diet Mate 5 ini pada awal bulan Disember 2008 dan alhamdullilah setelah 3 bulan ( 26 Feb 2009 ) mengamalkanya berat badan saya turun dari 103kg kepada 83kg. Iaitu sebanyak 20kg. Saya sangat berpuas hati dengan perubahan ini walaupun cemburu dengan kawan-kawan yang lain yang mampu turun berat badan mereka sehingga 20 kg lebih hanya dalam masa 10 minggu sahaja. Tapi tetap puas hati kerana turun 20 kg berbanding diet yang dulu selama 4 bulan hanya turun 8 kg.

6. Insyallah saya akan terus mengamalkan minum Jus Diet Mate 5 ini sehinggalah sasaran berat badan saya mencapai 70 kg. Saya rasa berat badan tersebut adalah baik bagi saya memandangkan saya mempunyai kerangka badan yang besar.

7. Saya ingin mengucapkan terima kasih kepada Dr. Rozmey atas formula jus diet yang hebat ini. Saya juga ingin mengucapkan terima kasih kepada Puan Zuriati Mohamed pemilik blog http://jusdietmate5.com/blog/ kerana melaluinya saya akan dapat mencapai impian saya untuk kembali mendapat bentuk badan yang lebih ideal.

8. Kepada mereka yang berada di Kuala Terengganu dan kawasan sekitarnya bolehlah menghubungi saya jika berminat untuk mendapatkan Jus Diet Mate 5 ini dan maklumat serta berkongsi cerita dan pengalaman. Email saya zoyqifly@yahoo.com dan No. HP 017-9898575.

9. Terima kasih sekali lagi buat warga Dr. Rozmey dan warga Herba Prima Marketing serta semua ahli-ahli dan pengedar HPM. Semoga impian kita menjadi insan yang sihat dan anggun tercapai.

Wassalam.

################################################################

Cik Mimie



Sebelum 98kg



Selepas 68kg

##################################################################

En. Zahari



Sebelum: 85kg



Selepas: 72kg


Sebelum minum JDM5 berat saya 85kg dan saya mempunyai penyakit tekanan darah tinggi yang memang peratus bacaannya tidak pernah kurang dari 150/110. Hari-hari kepala saya sakit dan bergantung dengan pengambilan ubat dari klinik. Tetapi segalanya berubah apabila isteri saya menyarankan saya mencuba JUS MATE 5 ini. Pengambilan JUS MATE 5 bermula semasa bulan puasa yang lepas. Tiga hari minum JUS MATE 5 kepala saya memang terasa pening. Hal ini mugkin tindak balas kolestrol dengan JUS MATE 5, kata isteri saya. Masuk hari ke empat saya dah mula rasa selesa. Seminggu minum JUS MATE 5 saya timbang berat badan turun 4kg, saya mula rasa seronok. Tekanan darah juga diparas normal, memang macam tak percaya. Di pagi raya saya cuba seluar yang dibeli tapi tak boleh pakai kerana “terlondeh jatuh”. Wah!!! Saya dah Berjaya kurus, bila timbang berat dah turun ke 72kg. Emm… terpaksalah saya beraya dengan seluar lama masa kurus dulu. Selepas raya saya stop ambil JUS MATE 5, tapi berat still turun 1kg. Best betul la JUS MATE 5 NI. Sekarang saya jimat sebab tak perlu lagi ke klinik untuk ambil ubat darah tinggi dan perbelanjaan beli makanan harian pun berkurangan dari dulu sebab tak boleh makan banyak. Ramai kawan-kawan pun teruja nak beli JUS MATE 5 bila tengok perubahan saya.

Oleh: Zahari Mahpudz.
Tel: 013-241 9469

#######################################################

Pn Armanisah



Sebelum: 63kg



Selepas: 53kg


Saya memulakan hari pertama dengan JUS MATE 5 pada 11 Ogos 2008. Pada masa itu berat saya adalah 63kg dengan ketinggian 150cm dan ukur lilit pingang 33’. Berumur 32 tahun dan ibu kepada sepasang cahaya mata. Bekerja sebagai seorang kerani dan gemar kelihatan kemas serta bergaya setiap kali hadir ke pejabat. Penambahan berat badan saya yang mendadak kebelakangan ini menghalang saya untuk berfesyen. Teguran dari kawan sepejabat menjadikan saya kurang keyakinan diri dan paling malang sekali ada yang menyangka saya mengandung kerana perut saya kelihatan membuncit. Malunyerrr…. Saya mengenali JUS MATE 5 melalui internet. Yakin dengan produk yang ditawarkan dan harga yang berpatutan saya terus membeli 3 kotak JUS MATE 5. Tidak menjadi masalah pada saya untuk menjadikan JUS MATE 5 minuman harian kerana rasa dan baunya tidak memuakkan. Apa yang paling menggembirakan, saya masih tetap dengan rutin harian saya dirumah memasak makanan dan membuat kuih dan kek kegemaran anak-anak dan suami. Saya lebih bertenaga di bulan puasa dengan hanya mengambil 1 paket JUS MATE 5 semasa bersahur. Hasil daripada amalan diet saya dengan dibantu JUS MATE 5, tiga minggu pertama berat saya 59.5kg dan pinggang 32. Tiga minggu kedua berat saya 56kg dan pinggang 30’ dan tiga minggu akhir berat 53.5kg dan pinggang 28. Saya masih mengambil JUS MATE 5 seminggu sekali dan menggamalkan cara pemakanan yang disyorkan. Kawan sepejabat perasan dengan perubahan berat badan saya. Saya mengambil peluang ini untuk menyebarkan kepada mereka kebaikan JUS MATE 5 dan mula berjinak jinak untuk menjadi pengedar. Kini saya gembira kerana boleh mengayakan pakaian yang saya gemari. Terima kasih JUS MATE 5, terima kasih DR.ROZMEY dan terima kasih semua warga HERBA PRIMA SDN.BHD.

Oleh: Armanisah Bt Ahmad
Tel : 0138554892

##########################################################

TESTIMONI DR-II

Lingkaran gelap & pigmentasi bawah mata

Tempoh: 2 Bulan



Sebelum



Selepas

Psorisis Kanak-kanak
Tempoh: 4 Bulan



Sebelum



selepas


Jerawat
Sebelum selepas


Tempoh: 2 Bulan

Parut Jerawat
Sebelum Selepas


Tempoh: 3 Bulan

###########################################################

TESTIMONI Espresso XY




Espresso-XY memberi saya tenaga extra, menghilangkan keletihan dan stress selepas bekerja.Saya kini lebih aktif dan cergas. Espresso memang SUPER POWER.
Hanya isteri saya yang tahu.
Espresso XY memang Ummph!
Saya dapat merasakan tambahan tenaga kelelakian yang lebih dari biasa selepas 1 jam minum expresso xy. Ia tidak seperti ‘memaksa’. Berbeza dengan beberapa produk untuk tenaga lelaki yang lain kerana ia tidak mempunyai kesan sampingan seperti degupan jantung lebih laju, mata merah dan pening-pening. Rasanya sedap, perisa mocha dan sememangnya ada ‘power’.
Note: Testimoni eksklusif dari www.kedai2ekin.com



Kopi Espresso-XY memang bagus!
Isteri saya tak marah lagi!!
En.Chai (58 tahun)
Espresso XY memang Ummph!
Saya dapat merasakan tambahan tenaga kelelakian yang lebih dari biasa selepas 1 jam minum expresso xy. Ia tidak seperti ‘memaksa’. Berbeza dengan beberapa produk untuk tenaga lelaki yang lain kerana ia tidak mempunyai kesan sampingan seperti degupan jantung lebih laju, mata merah dan pening-pening. Rasanya sedap, perisa mocha dan sememangnya ada ‘power’.


Khairul 24, batu pahat (testimoni terbaru)



JITRA, 8 Sept (HPM) – ‘Selepas satu jam saya minum , saya seolah-olah diberi suntikan semangat tanpa sedar’ kata seorang pelajar jurusan Electrikal Engineering In Robotic di sebuah Institusi pengajian Tinggi Awam di Batu Pahat, Johor.

Khairul Bahari, 24, merupakan pelajar tahun akhir dan pada semester penentu ini beliau perlu lebih berusaha untuk mencapai Purata Nilai Gred Kumulatif (CGPA) yang baik.
Katanya sebelum ini badannya selalu letih dan lesu pada waktu malam kerana kelas dan tugasan yang banyak untuk diselesaikan sehingga menyebabkan beliau tertekan dan ‘moody’ untuk mengulangkaji pelajaran di waktu malam.

“Perkara itu menyebabkan pointer saya kurang memberangsangkan dan kadang-kadang ia menjadi bebanan untuk saya meningkatkan semula prestasi saya.
“Sehinggalah pada suatu hari ketika sedang sibuk mengemaskini blog-blog saya, saya terbaca satu artikel dari seorang pengguna Espresso XY yang menyatakan produk ini bagus untuk lelaki, katanya kalau nak power minum la produk ini,” kata beliau.
Tanpa berlengah beliau terus berjumpa dengan pengedar dan mendapatkan satu kotak Espesso XY sebagai percubaan bagi dirinya.Hari pertama minum, beliau terus merasa kelainannya.

“Badan saya bertambah bertenaga dan bersemangat untuk melakukan kerja disamping saya kurang mengantuk.Saya sungguh berpuas hati dengan produk ini sejak hari petama saya minum pada awal Ramadhan lalu.

“Walaupun sebenarnya produk ini bagus untuk orang yang sudah berumahtangga, namun tidak salah kalau orang bujang nak minum asalkan pandai kawal diri untuk melakukan kerja harian sebagai seorang pelajar,” katanya.
Bagi yang ingin berkongsi pengalaman, Khairul boleh dihubungi di nombor 019-5508191/ 013-7145668 atau layari di laman web www.dietjusmate5.com atau emel di keroll_bahry@yahoo.com.
ADvertise here!!!...
y not?? it just only RM20/banner ( in 1 month).
just mesej 0137145668 or email keroll_bahry@yahoo.com



















Related Posts with Thumbnails
  • About Me

    My photo
    no AHLI : HPM46811 dealer panaz herba prima dan testimoni terbaru espresso xy email: keroll_bahry@yahoo.com sms: 0137145668

    CONTACT

    YM : keroll_bahry

    email : herba.prima.duke@gmail.com / keroll_bahry@yahoo.com

    call / sms : +60137145668

    LET's Talk

    keroll_bahry

    UNDER my SPONSER

    DILA (ololypop) +60137164745 dila.dietjusmate5.com
            SHAH (shahsyntax) +60176528810 shah.dietjusmate5.com
                HADI (mashadiros) +60177457653 hadi.dietjusmate5.com
                        ATIKAH (rodziah_ra) +60125961317 atikah.dietjusmate5.com
                                NORAIN (a_quratul)+60134266491 ain.dietjusmate5.com
                                    TAZWATI +60195508191 wati.dietjusmate5.com
                                    IDRIS +60137866167 idris.dietjusmate5.com
                                    LIZA +60193539334 liza.dietjusmate5.com
                                    PENGEDAR DIPERLUKAN SEGERA!!! ANDA di perlukan disini!!! cepat dapatkan ruangan ini segera..

                                    Followers

                                    mudah AJE! cepat2!!!
                                    ORG BEE PEE cepat2!!!

                                    Anda pengunjung kerr???

                                    Free Hit Counter

                                    FEEDJIT Live Traffic Feed

                                  • Search This Blog

                                    mudah AJE! cepat2!!!

                                    Hyprobulksms

                                    Question n Comment

                                    ADvertise here!!!... y not?? it just only RM20/banner ( in 1 month). just mesej 0137145668 or email keroll_bahry@yahoo.com
                                    RM40 AJE! cepat!!!
                                    RM37 AJE! cepat!!!
                                    Join My Community at MyBloglog!